Известие

Collapse
No announcement yet.

Хидравликата вие в сегашните студуве

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
    На теб пък хидравликата ти е супер лека.Ако ти е износена помпата мислиш ли,че ще е така?
    Тя лека, ама напоследък усещам, че като загрее хубаво, леко почва да натежава... Та да видим кога ще
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И моята вие като "Сетра" за 5-10 мин. зависи от минусите навън. След смяна на чорбата проблема си остана и не му обръщам внимание.
      Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
      Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
      Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Днес при минус 2- 3 нямаше нищо. Вие хубаво под -9 -10 някъде вече.
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И на старата виеше и на тази вие когато е по-студено общо 6г. за двете и никакви ядове. В началото и аз се чудех, но.... Карайте и се не бойте
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Моята хидр. течност е някаква червена.., но нямам си и на идея каква марка... Та въпроса ми е, ако долея че сега ми е на мИН....с какво да доливам. Или по-скоро искам да питам пресича ли се "чорбата", ако сипя някаква друга чорба без да източвам сегашната.???
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

По принцип това с цветовете е глупост. Получавали сме една и съща течност (лики моли ATF III)- веднъж зелена, веднъж червена. По принцип не вярвам да се пресече. Аз съм смесвал поне 3 вида в моята кола.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

е

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Значи да си чукам на дървената глава , че моята не вие . Така ли ?
                Само при напълно навъртян волан се чува леко , но това си е нормално .
                И при мен няма такива проблеми , надявам се и да няма де, но ми е бая тежък волана . Но ме притеснява педала на съединителя ... понякога не се връща ...
                Last edited by icedoc; d.m.y г., 15:32.
                Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                  И да чукаш и да не чукаш все някога ще започне.
                  А бой де ;")

Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщение
                  И при мен няма такива проблеми , надявам се и да няма де, но ми е бая тежък волана . Но ме притеснява педала на съединителя ... понякога не се връща ...
                  И на мене ми се струва малко тежък волана ама ... Връщането на педала - при мене беше помпа .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Покарайте малко време Опел Астра примерно и после ще ви е много добре волана.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Абе Астрата е песен ами някоя Жигулка.Ще си плачете за управлението на Алфата после.

Comment

И моята вие в началото когато е по студено от -5 и по студено. Иначе вчера 0 градуса и днес +1 няма виене.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

а

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          А бой де ;")

И на мене ми се струва малко тежък волана ама ... Връщането на педала - при мене беше помпа .
                          Е къде да я направя тая помпа ... можеби имам частите ама не му разбирам много да не зема да прецакам нещо , иначе имам цялата педална система ...
                          Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                          АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                          АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                          eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Над педала на съединителя - под арматурното табло . Ама е на много ши*ано място .
                            Моята я сменя един "тесен" специалист от 9h сутринта до 15h с 1 час почивка докато отида да я купя и да са върна . Въпросният специалист никога не беше правил такава операция на 164 .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Покарайте малко време Опел Астра примерно и после ще ви е много добре волана.
                              Абе и Пунтото ми е с хидравлика но като се кача на Алфата волана е по лек .
                              А иначе имаме едно служебно Авео-Шевролет без хидравлика - който са издъни го оставяме на него той да го кара една седмица

Comment

Благодаря много.Ще направя така както казвате.Карам докато върви Аз съм изключително доволен от колата.Притесняват ме някакви такива неща като виенето,датчика за налягане на маслото,но като почета тук и се успокоявам.
                                Ако 164-ката ми беше със задно предаване щастието ми щеше да е пълно.
                                Alfa Romeo 164 super T.SPARK 2.0 1996-ta

Comment

Working...
                                X